Video Filmpje
Kort Filmpje

Het filmpje maakt duidelijk hoe makkelijk het is om met een willekeurige computer veilig toegang te krijgen tot uw eigen digitale werkplek.

Bekijk video

Eenvoudig, snel en duidelijk

De werkplek online van ICTricity is dag en nacht beschikbaar, werkt snel en dwingt u niet om op een andere manier te werken. Geschikt voor Windows, Apple en Linux.

ICT is cruciaal

Veel bedrijven hebben ICT lokaal georganiseerd. Soms met goede, soms met minder goede ervaringen. ICT is hoe dan ook cruciaal en kost veel aandacht, tijd en soms ook zorgen. Tot nu toe!

IT afdelingen overbodig

Het wordt telkens makkelijker en goedkoper om ICT diensten af te nemen. Waarom mensen in dienst nemen om een netwerk aan te leggen, computers en servers te configureren en te beheren terwijl dit direct “uit de muur” te halen is. En dit alles ook nog voor een lagere prijs en een hogere service graad. Deze trend is in werking gezet en krijgt steeds meer aandacht van het MKB.

Klaar voor de toekomst

Met een digitale werkplek weet u precies wat u per maand gebruikt en betaalt aan ICT. Nieuwe (tijdelijke) medewerkers? Geen probleem. Extra online werkplekken zijn snel aangemaakt zodat nieuwe collega’s direct aan het werk kunnen, waar dan ook en wanneer.

Begin met het besparen van tijd, geld en hoofdpijn

Vraag gratis en vrijblijvend een demo account aan zodat u zelf kunt zien en ervaren hoe eenvoudig en volledig ICTricity werkt.