Regievoering
Regievoering

100% onafhankelijk advies en begeleiding

Onafhankelijk van de aard van uw organisatie heeft technologie bewezen dat het leiderschap kan opleveren maar ook dat het leiderschap kan wegnemen.

Omdat het telkens eenvoudiger en goedkoper wordt om IT taken uit te besteden, worden interne IT afdelingen kleiner en staan deze mensen voor een keuze: blijven zitten in de uitvoerende rol (u vraagt wij draaien) of stijgen naar een hoger niveau? Dit hogere niveau bestaat dan niet meer uit het invullen van technologie maar uit het ontsluiten van informatie over alle verschillende afdelingen, silo’s en groepen heen. De business zijde van de organisatie zal in dit proces de leiding hebben. Dit is een trend die te zien is bij Fortune 500 ondernemingen, overheden maar ook bij het MKB. Hoe gaat u deze keuze en veranderingen inpassen in uw organisatie?


Regievoering

Op dit moment staat het IT landschap aan de vooravond van een blijvende verandering die mens en organisatie in grote mate gaat beïnvloeden. Het doel moet zijn dat IT uw organisatie bevorderd en niet afremt of zelfs tegenwerkt. Hoe kunt u zeker weten of uw bedrijf de juiste keuzes blijft maken, projecten goed uitvoert en leveranciers correct controleert?

Onafhankelijk

Ons advies en begeleiding is 100% onafhankelijk. Wij maken het belang van de opdrachtgever de onze. Omdat wij voor meerdere opdrachtgevers de regievoering van IT vraagstukken overnemen, beschikken we niet alleen over de juiste kennis maar kunnen wij deze behoefte ook goedkoper invullen. Met ons zet u de juiste kwaliteit in op het juiste moment.