Persoonlijke Aandacht
Persoonlijke aandacht

Geen ICT zorgen meer!

Afhankelijk van de vorm ICTricity waar u voor kiest leggen wij afspraken over serviceverlening vast in een zogenoemde SLA (Service Level Agreement). Wij vinden echter dat service bij een ICT dienst extra belangrijk is, omdat onze klanten vaak hun gehele ICT in onze handen leggen. Alleen een SLA is dus niet genoeg.

Persoonlijk

Bij vragen of problemen heeft u direct, persoonlijk contact met een van onze serviceverleners. Deze luistert naar uw vraag/probleem en valt u niet lastig met technische details. U krijgt te horen wat wij gaan doen om het op te lossen en wanneer het opgelost is. U weet dus direct waar u aan toe bent.

Flexibel

Wij gaan flexibel om met klantvragen. Niet alleen standaard applicaties, maar ook specifieke bedrijfsapplicaties, hardware, software, telefonie, internet en beheer op lokatie kunnen wij leveren. U vraagt, wij draaien.

Eerlijk

Als we iets niet kunnen, dan zeggen we dat. Als het oplossen van een probleem een hele dag gaat duren, dan zeggen we niet dat het zo opgelost is. Bij ons weet u waar u aan toe bent en komt u later niet voor onplezierige verrassingen te staan.

Kerncompetentie

Service verlenen is niet zomaar iets dat we erbij doen, omdat het moet. Wij hebben onze service apart ingericht, omdat het belangrijk is. U heeft te maken met mensen die er speciaal zijn om u te helpen, niet met iemand die dit naast zijn andere werk moet doen. Er is werkelijke aandacht voor uw vraag.