Over ICTricity
Uw kantoor online

Iedereen werkt onafhankelijk van plaats en tijd!

Overal en altijd toegang

ICTricity is een online werkplek die u overal en altijd de beschikking geeft over uw persoonlijke documenten, bestanden, email en programma’s. Het enige dat u nodig heeft is een PC of een laptop met Internetverbinding.

In uw manier van werken verandert niets. Op uw computer blijft alles er hetzelfde uitzien en werken. Het enige verschil is dat het niet meer uitmaakt waar u bent of hoe laat het is.

Wij noemen deze innovatieve oplossing ICTricity omdat het te vergelijken is met electriciteit. Wanneer u de stekker van een apparaat in het stopcontact steekt, dan werkt het. Zo werkt ICTricity ook. Wanneer u met uw PC of laptop het Internet op gaat kunt u werken op uw eigen online werkplek!

Als resultaat nemen de flexibiliteit en productiviteit van uw bedrijf toe terwijl ook de tevredenheid van uw werknemers toeneemt.

Jarenlange ervaring

De werkplek online is niet langer voorbehouden aan grote bedrijven. Sinds het jaar 2000 hebben wij duizenden werkplekken gedigitaliseerd. In eerste instantie voor grote organisaties maar gaandeweg hebben wij deze online werkplek verder ontwikkeld en geschikt gemaakt voor de MKB markt. ICTricity is snel, flexibel, kostenbesparend en gemakkelijk in gebruik. Zo gemakkelijk zelfs dat het overstappen geruisloos en met weinig weerstand verloopt, u kunt direct beginnen met het nieuwe werken.

Geen IT zorgen meer

Het is niet meer nodig om extra IT personeel in te huren of om servers, computers en infrastructuur zelf te organiseren. Het is telkens makkelijker en goedkoper om ICT taken en benodigdheden als een dienst bij derden af te nemen. Wij leveren niet alleen een werkplek online maar wij kunnen al uw ICT zorgen uit handen nemen. Een professionele service desk wordt uw directe aanspreekpunt voor al uw ICT vragen en draagt zorg voor de oplossing.

De Voordelen:

  • Altijd en overal toegang. het enige wat u nodig heeft is een computer met internetverbinding.
  • Dagelijkse Back-up van al uw documenten.
  • Fileserver. Eigen netwerk voor het gemakkelijk opslaan en intern delen van documenten.
  • Beveiligde IT Omgeving. Al uw documenten, programma’s en email staan veilig in het datacenter.
  • Geen hoge investeringen. Geen dure servers of extra IT personeel meer.
  • Maandelijks opzegbaar. Geen lange termijn contracten meer. De dienst is maandelijks kosteloos opzegbaar maar is ook maandelijks uit te breiden of te verminderen.
  • Meer dan 30% besparing. Bespaar fors op software licentie kosten, onderhoud, beheer, up-grades en electriciteit.

Geschikt voor: Windows, Apple en Linux