Het Nieuwe Werken
Het Nieuwe Werken

De volledige ICT randvoorwaarde ingevuld met een complete digitale werkplek

ICT Randvoorwaarde

Zonder een digitale werkplek is “Het Nieuwe Werken” niet mogelijk. Een eerste stap is om ten minste uw email waar dan ook te kunnen lezen. Het ultieme doel is natuurlijk om niet alleen toegang te hebben tot email maar ook toegang te hebben tot alle software programma’s en documenten die u dagelijks gebruikt.

Sinds het jaar 2000 hebben we duizenden werkplekken gedigitaliseerd en hebben we bij vele projecten en processen geholpen om Het Nieuwe Werken niet alleen mogelijk maar ook succesvol te maken.

Weerstand

Op dit moment zijn vele verschillende vormen van digitale werkplekken verkrijgbaar. Al deze werkplekken brengen u dichter bij uw doel. Echter de manier waarop zij uw data en software programma’s presenteren lopen sterk uiteen. Kies de verkeerde en het resultaat is weerstand bij uw collega’s tegen de nieuw gekozen vorm van werken. Allerlei dagelijkse handelingen die men gewend is moeten nu ineens anders. Dit voorkomt u door een digitale werkplek te kiezen die het meeste lijkt op de huidige werkplek binnen uw onderneming.

Niet dwingen

Omdat de stap naar Het Nieuwe Werken al groot of moeilijk genoeg is voor een onderneming hebben wij een werkplek online gemaakt die u en uw collega’s niet dwingt om anders te werken. Waar en wanneer maakt niet meer uit. Op kantoor, thuis of onderweg. Uw eigen virtuele werkplek ziet er niet anders uit dan u gewend bent. Het enige nieuwe is het inloggen via een beveiligde internetpagina.

Nieuwe technologie heeft de beste kans van slagen als het inhaakt op oude gewoonten en niet dwingt om dagelijkse handelingen anders te doen.